TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

10.000 m² kantoorruimte met parkeren

Aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier verrijst Belvédère. Belvédère bestaat onder meer uit twee kantoorgebouwen. Belvédère ligt direct aan Magistratenlaan, de Randweg en de Paleisbrug. De nieuwe fiets- en voetgangersbrug die het Paleiskwartier met de historische binnenstad verbindt.

PRACHTIGE KANTOORLOCATIE

U vestigt zich niet zomaar in het Paleiskwartier. Voor het Paleiskwartier kiest u vanwege de optimale bereikbaarheid en ligging, vanwege de stedelijke architectuur en omdat u toekomst ziet in uw bedrijf. Zakelijke dienstverleners als banken, advocaten, accountants kozen al voor de wijk. Omdat het Paleiskwartier kwaliteit heeft en een blijvende indruk achterlaat. Het Paleiskwartier is met niets te vergelijken, zo mooi, uniek en trots.

Voor meer informatie, bezoek ons Infocentrum!

ONDERNEMEN IN HET PALEISKWARTIER

Op het Infocentrum Paleiskwartier vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.
Hugo de Grootlaan 82, 5223LC  ’s-Hertogenbosch

T : 073- 612 40 44,

E: info@paleiskwartier.nl

SHEDDAKEN COMMERIËLE RUIMTES – BRASSERIE VAN HEINDE

SHEDDAKEN COMMERIËLE RUIMTES  – BRASSERIE VAN HEINDE

2 commerciële ruimtes van circa 130 m²

Op de verdieping nabij Brasserie Van Heinde bestaat de unieke mogelijkheid om uw kantoor in zakelijke dienstverlening te vestigen. De commerciële ruimtes hebben een eigen entree.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan laten wij u die graag zien.

IN GOED GEZELSCHAP

MIJN PALEIS – HET HOF

MIJN PALEIS – HET HOF

Op de hoek Hofvijver, Onderwijsboulevard en Vlijmenseweg staat Mijn Paleis – Het Hof. Naast de 266 appartementen biedt Het Hof ook diverse commerciële ruimtes bestemd voor winkels/horeca en/of dienstverlening. Oppervlakte variërend van circa115 tot 425 m². Totale oppervlakte 1.500 m².