WERKEN

TE HUUR : Kantoorruimte

office2016-pk

DE OFFICE

5.600 m² kantoorruimte met parkeren NU IN AANBOUW!

Unieke zichtlocatie aan de Magistratenlaan in het hart van het Paleiskwartier. Een vestigingsplek waar bezoekers en medewerkers hun drukke werkzaamheden kunnen  combineren met het gemak van het centrum, de bereikbaarheid en vele dagelijkse voorzieningen in de directe nabijheid. Bekijk snel de website voor aanvullende informatie: Klik hier.

paleiskwartier_belvedere-2

Belvédère

10.000 m² kantoorruimte met parkeren

Aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier verrijst Belvédère. Belvédère bestaat onder meer uit twee kantoorgebouwen. Belvédère ligt direct aan Magistratenlaan, de Randweg en de Paleisbrug. De nieuwe fiets- en voetgangersbrug die het Paleiskwartier met de historische binnenstad verbindt.

Prachtige kantoorlocatie

U vestigt zich niet zomaar in het Paleiskwartier. Voor het Paleiskwartier kiest u vanwege de optimale bereikbaarheid en ligging, vanwege de stedelijke architectuur en omdat u toekomst ziet in uw bedrijf. Zakelijke dienstverleners als banken, advocaten, accountants kozen al voor de wijk. Omdat het Paleiskwartier kwaliteit heeft en een blijvende indruk achterlaat. Het Paleiskwartier is met niets te vergelijken, zo mooi, uniek en trots.

Voor meer informatie, bezoek ons Infocentrum!

12187714_910591898995987_2291854528034331594_n

Sheddaken commeriële ruimtes

Brasserie VAn heinde

2 commerciële ruimtes van circa 130 m²

Op de verdieping nabij Brasserie Van Heinde bestaat de unieke mogelijkheid om uw kantoor in zakelijke dienstverlening te vestigen. De commerciële ruimtes hebben een eigen entree.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan laten wij u die graag zien.

paleiskwartier-Het-Hof

MIJN paleis - het hof

Op de hoek Hofvijver, Onderwijsboulevard en Vlijmenseweg wordt Mijn Paleis - Het Hof gebouwd. Naast de 266 appartementen biedt Het Hof ook diverse commerciële ruimtes bestemd voor winkels/horeca en/of dienstverlening. Oppervlakte variërend van circa115 tot 425 m². Totale oppervlakte 1.500 m².

Oplevering gepland 2e helft 2017.

Ondernemen in het Paleiskwartier

Op het Infocentrum Paleiskwartier vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.
Hugo de Grootlaan 82, 5223LC  ’s-Hertogenbosch

T : 073- 612 40 44,

E: info@paleiskwartier.nl

In goed gezelschap

Het Paleiskwartier als thuishaven voor grote en kleinere (internationaal) opererende bedrijven. Een bijzondere mix van bedrijven en instellingen, beeldbepalende vestigingen en kleine bijzondere entrepreneurs.