Huren Mijn paleis – het hof

Mijn paleis - het hof

 • 75% verhuurd!!
 • 224 huurappartementen
 • diversiteit in typen
 • huurprijs vanaf € 720,- t/m € 1.250,- p.m. (excl. parkeer- en servicekosten)
 • huurprijs parkeerplaats € 75,- p.m.
 • begane grond t/m 6e verdieping
 • balkon diverse zonliggingen
 • woonoppervlakte vanaf 65 m² t/m 106 m²
 • binnentuin aanwezig
 • berging en parkeerplaats ondergronds
 • compleet afgewerkte keuken en sanitair
 • oplevering vanaf ca. medio mei 2017 (prognose). Huurders worden minimaal 4 weken voorafgaand aan de oplevering bericht hierover.

Kom voor meer informatie, prijzen, plattegronden en technische informatie langs op ons kantoor (Hugo de Grootlaan 82 's-Hertogenbosch). Wij voorzien u graag van alle informatie en helpen u met uw vragen. Tevens hebben wij een prachtige maquette van het Paleiskwartier staan en daar is uiteraard ook Mijn Paleis op te bewonderen. Tot snel!

Ik wil MIJN PALEIS - Het Hof huren. Wat moet ik doen?

De verhuur is in volel gang en inmiddels is al 75% verhuurd. Naar verwachting worden de eerste appartementen vanaf medio mei 2017 opgeleverd (prognose). Kijk op www.hureninmijnpaleis.nl voor meer informatie, prijzen en plattegronden

Wat zijn de inkomeneisen om te huren?

Niet altijd de leukste informatie maar wel belangrijk om van tevoren te lezen! Werknemer: Jouw bruto maandinkomen dient 4 keer de maandhuur te bedragen. Het inkomen van jouw partner wordt voor een derde meegeteld. Bij kandidaat huurders welke beide een AOW ontvangen, kunnen beide inkomens voor 100% meegeteld worden. Je dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul-uren-contracten en contracten via een uitzendbureau kunnen niet meegeteld worden. Contracten via een detacheringsbureau worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden. Zijn eerder genoemde punten niet op jouw situatie van toepassing, maar je hebt eigen vermogen? Eigen vermogen vanaf € 50.000,- wordt meegeteld. Naast dit eigen vermogen dient er altijd een vast inkomen te zijn. NB. Indien je met jouw inkomen niet volledig voldoet aan de inkomensnorm (bedraagt jouw bruto maandinkomen 3,5 keer de maandhuur) zijn er mogelijkheden om te huren onder voorwaarde van een bank-/huurgarantie of waarborgsom. Zelfstandig ondernemer: Jouw bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis werknemers”. Betalen van een waarborgsom met 3x de maandhuurprijs maandhuurprijs exclusief servicekosten, conform standaardmodel Waarborgsomcontract. Gepensioneerd: Ben je gepensioneerd dan verzoeken wij je kopieën te uploaden bij de online inschrijving waaruit blijkt wat jouw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn.

Wat is de minimale huurtermijn?

Je huurt voor minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Na de minimale huurperiode kan je de huur maandelijks beëindigen (1 maand opzegtermijn).

Zijn er nog andere kosten dan de huurprijs?

Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Naast de huurprijs van het appartement, moet je maandelijks ook servicekosten betalen. Deze kosten zullen naar verwachting € 60,- per maand voro het appartement en € 15,- per maand voor de parkeerplaats zijn. De servicekosten worden onder andere gebruikt voor de schoonmaak en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten. Voor de nutsvoorzieningen (WKO -warmte koude installatie-, elektra en water) moet je zelf een contract afsluiten.

Wilt u informatie? Verstuur onderstaande gegevens en wij houden u op de hoogte.