Kantoorgebouw Belvédère bereikt hoogste punt

Kantoorgebouw Belvédère bereikt hoogste punt

Woensdag 10 maart 2021 vond in klein comité de viering plaats van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe kantoorgebouw Belvédère in ’s-Hertogenbosch. Belvédère II opent deze zomer haar deuren voor werken op hoogwaardig niveau aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier. BDO Accountants & Adviseurs is de eerste huurder die zijn intrek gaat nemen. Het gebouw is ontworpen door architect NOAHH | Network Oriented Architecture en vormt samen met het naastgelegen pand Belvédère I – het Nederlandse hoofdkantoor van Ricoh – een zeer markant gebouwencomplex aan de Randweg en entree van het nieuwe centrumgebied Paleiskwartier.

 

Een selecte groep genodigden werd welkom geheten door directievoorzitter Nick de Boer van opdrachtgever BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier. Vervolgens werd de vlag bevestigd aan de top met behulp van een kraan door wethouder Jan Hoskam en Jeannot Evers, partner van BDO Zuid-Nederland (zie foto, fotograaf: Marcel Willems).
(more…)

TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

10.000 m² kantoorruimte met parkeren

Aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier verrijst Belvédère. Belvédère bestaat onder meer uit twee kantoorgebouwen. Belvédère ligt direct aan Magistratenlaan, de Randweg en de Paleisbrug. De nieuwe fiets- en voetgangersbrug die het Paleiskwartier met de historische binnenstad verbindt. Voor meer info, klik hier.

PRACHTIGE KANTOORLOCATIE

U vestigt zich niet zomaar in het Paleiskwartier. Voor het Paleiskwartier kiest u vanwege de optimale bereikbaarheid en ligging, vanwege de stedelijke architectuur en omdat u toekomst ziet in uw bedrijf. Zakelijke dienstverleners als banken, advocaten, accountants kozen al voor de wijk. Omdat het Paleiskwartier kwaliteit heeft en een blijvende indruk achterlaat. Het Paleiskwartier is met niets te vergelijken, zo mooi, uniek en trots.

Voor meer informatie, bezoek ons Infocentrum!

ONDERNEMEN IN HET PALEISKWARTIER

Op het Infocentrum Paleiskwartier vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.
Hugo de Grootlaan 82, 5223LC  ’s-Hertogenbosch

T : 073- 612 40 44,

E: info@paleiskwartier.nl

RENOVATIE PALEIS VAN JUSTITIE

RENOVATIE PALEIS VAN JUSTITIE

Het Paleis van Justitie wordt de komende jaren gerenoveerd. Middels onderstaande link kunt u een filmpje bekijken en wordt over de renovatie meer verteld.
Klik hier voor het filmpje.

IN GOED GEZELSCHAP

MIJN PALEIS – HET HOF

MIJN PALEIS – HET HOF

Op de hoek Hofvijver, Onderwijsboulevard en Vlijmenseweg staat Mijn Paleis – Het Hof. Naast de 266 appartementen biedt Het Hof ook diverse commerciële ruimtes bestemd voor winkels/horeca en/of dienstverlening. Voor meer informatie, klik hier.