Commerciële ruimte Terrazzo

Commerciële ruimte Terrazzo
Casco commerciële ruimte Terrazzo te koop!
Unieke kans…..altijd al uw bedrijf/winkel in het hart van het Paleiskwartier willen vestigen?
Er is nog één commerciële ruimte in Terrazzo is TE KOOP!
Facts and figures:
– zelfstandige commerciële/bedrijfsruimte
– gelegen aan de Hofvijver (brede pui met veel exposure mogelijkheden)
– oppervlakte circa 108 m2 + berging van 6 m2
– plafondhoogte circa 3,60 m1
– bestemming o.a. kantoor/ detailhandel/ dienstverlening (de ruimte is bouwkundig/installatietechnisch niet geschikt voor horeca)
– ruimte wordt casco opgeleverd, d.w.z. dat de eigenaar/huurder zelf de benodigde inbouw/afwerking en aansluitingen moet verzorgen
– oplevering medio 2022
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Paleiskwartier (esther@paleiskwartier.nl of 073-6124044)

TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

TE HUUR : KANTOORRUIMTE – BELVÉDÈRE

10.000 m² kantoorruimte met parkeren

Aan de zuidelijke rand van het Paleiskwartier verrijst Belvédère. Belvédère bestaat onder meer uit twee kantoorgebouwen. Belvédère ligt direct aan Magistratenlaan, de Randweg en de Paleisbrug. De nieuwe fiets- en voetgangersbrug die het Paleiskwartier met de historische binnenstad verbindt.

Gebiedsontwikkeling Paleiskwartier
Belvédère is een initiatief van BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier. Dit betreft een publiek private samenwerking tussen gemeente ’s-Hertogenbosch, NIBC Bank NV en VolkerWessels die in 1998 al werd opgericht voor de gehele gebiedsontwikkeling van het Paleiskwartier. Inmiddels is hier 200.000 m² kantoorvoorraad gerealiseerd, waarmee dit gebied een belangrijke economische locatie is van ’s-Hertogenbosch.

Verhuurinformatie
Momenteel is er nog kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Meer informatie hierover is op te vragen via de website belvederepaleiskwartier.nl en de betrokken vastgoedadviseurs van CBRE Eindhoven en RSP Makelaars.

Voor meer info, klik hier.

PRACHTIGE KANTOORLOCATIE

U vestigt zich niet zomaar in het Paleiskwartier. Voor het Paleiskwartier kiest u vanwege de optimale bereikbaarheid en ligging, vanwege de stedelijke architectuur en omdat u toekomst ziet in uw bedrijf. Zakelijke dienstverleners als banken, advocaten, accountants kozen al voor de wijk. Omdat het Paleiskwartier kwaliteit heeft en een blijvende indruk achterlaat. Het Paleiskwartier is met niets te vergelijken, zo mooi, uniek en trots.

Voor meer informatie, bezoek ons Infocentrum!

ONDERNEMEN IN HET PALEISKWARTIER

Op het Infocentrum Paleiskwartier vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.
Hugo de Grootlaan 82, 5223LC  ’s-Hertogenbosch

T : 073- 612 40 44,

E: info@paleiskwartier.nl

RENOVATIE PALEIS VAN JUSTITIE

RENOVATIE PALEIS VAN JUSTITIE

Het Paleis van Justitie wordt de komende jaren gerenoveerd. Middels onderstaande link kunt u een filmpje bekijken en wordt over de renovatie meer verteld.
Klik hier voor het filmpje.

IN GOED GEZELSCHAP

MIJN PALEIS – HET HOF

MIJN PALEIS – HET HOF

Op de hoek Hofvijver, Onderwijsboulevard en Vlijmenseweg staat Mijn Paleis – Het Hof. Naast de 266 appartementen biedt Het Hof ook diverse commerciële ruimtes bestemd voor winkels/horeca en/of dienstverlening. Voor meer informatie, klik hier.