WONEN

Wonen in het Paleiskwartier

Paleiskwartier, Den Bosch, NB

ontmoetingEen stijlvol appartement, een penthouse, een modern maisonnette: Paleiskwartier heeft het allemaal. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met meer in Paleiskwartier woont, er is ruimte voor iedereen. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte, meestal op de zonzijde. De ligging bepaalt het uitzicht: een groene binnentuin, de stad of de natuur. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en vaak ook een parkeerplaats.

OP ZOEK NAAR EEN appartement in het Paleiskwartier?

header

Interesse in een appartement op het Paleiskwartier,
klik hier voor ons huidige aanbod.

Voor aanvullende informatie en/of voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op 073-6124044 / info@paleiskwartier.nl.

Belvédère

Belvedere nieuwsbrief

Belvédère: Stadswonen met uitzicht over de Gement? Dat kan!

Aan de rand van het Paleiskwartier, in het project Belvédère, worden 58 koopappartementen  en 1 stadswoning gerealiseerd met veel licht, ruime balkons, een tuin en/of een terras en schitterend uitzicht over de groene binnentuin, de Hofvijver of de Gement. De appartementen, 1 tot 3 slaapkamers variëren in woonoppervlakte van circa 50 tot circa 180 m² exclusief de ruime buitenruimte en berging in het souterrain.

Bekijk hier de mogelijkheden! Nog maar enkele appartementen te koop.

upstairs

Upstairs

Centraal in Paleiskwartier-zuid, direct naast de Paleisbrug start zomer 2018 de bouw van 55 koopappartementen in Upstairs.

Deze gedraaide toren aan het einde van de Bordeslaan, steekt hoog boven de stoep uit waardoor een zeer bijzonder en spannend accent ontstaat.

De diversiteit in Upstairs is groot. Van compacte studio-appartementen tot penthouses met een dakterras en een grote variatie daartussen.

De oppervlaktes variëren van 45 tot 130 m² en de indicatie van de verkoopprijzen ligt tussen € 165.000,= en
€ 650.000,= v.o.n. exclusief parkeren. Prognose start verkoop voorjaar 2018.

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van de voortgang.

PLEK VOOR ONTMOETING

binnentuin_la_cour

Overal in het Paleiskwartier vind je groene oases.
Mooie verrassende binnentuinen, een pleintje of een Engels hof. Passend bij de architectuur en omgeving. De details maken elke plek bijzonder, een klaterende fontein, een opvallend kunstwerk of een fraai hekwerk. Hier ontmoeten bewoners en kantoorwerkers elkaar.

Natuur om de hoek

ganzen

Skaters, fietsers en wandelaars halen hun hart op in Het Bossche Broek of De Gement. Beide natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Heerlijk om de dag te beginnen of om na een drukke dag even tot jezelf te komen. Als bewoner van het Paleiskwartier ben je er immers zo!