TERRAZZO

TERRAZZO

Met trots presenteren wij u de eerste beelden van TERRAZZO.

 

Aan de zuidrand van Paleiskwartier wordt begin 2020 gestart met de bouw van TERRAZZO. De ruim 170 appartementen hebben schitterend uitzicht over De Gement, de Hofvijver of de groene binnentuin.

 

In TERRAZZO vindt u voor ieder wat wils. Van compacte appartementen en studio’s tot zeer grote appartementen met een dakterras.

 

De verkoop start in het najaar, u zult dus nog even geduld moeten hebben voordat de verkooptekeningen en prijzen bekend zijn.
Op ons kantoor kunt u al wel de maquette komen bekijken.

 

Schrijf u alvast in op www.woneninterrazzo.nl en wij houden u op de hoogte van de voortgang.

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

Paleiskwartier heeft het. Een stijlvol appartement, luxe penthouse, of comfortabele studio. Het Paleiskwartier staat voor modern wonen met een flinke vleug Bossche gezelligheid. Met opvallende, gedurfde architectuur en alle voorzieningen die het leven prettig maken in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen, dicht bij het historische stadscentrum en aan de rand van het groen. Nieuwsgierig naar het verrassende en veelzijdige woonaanbod in het Paleiskwartier? Schrijf u in voor de nieuwsbrief* of loop binnen op ons Infocentrum.
*Schrijf u in door een mail te sturen naar info@paleiskwartier.nl met uw zoekwensen (koop of huur, prijsklasse, aantal slaapkamers etc).

UPSTAIRS

UPSTAIRS

UPSTAIRS, 63 uptown studio’s en appartementen in het Paleiskwartier.

UPSTAIRS, een markant, spannend en stoer gebouw direct aan de Paleisbrug, inmiddels 90% VERKOCHT!
De bouw van UPSTAIRS is in volle gang, de oplevering is gepland voor 1e kwartaal 2020.

In UPSTAIRS kunt u upperclass wonen in één van de studio’s of appartementen. Het aanbod is zeer divers, van studio’s van 47 m²,  twee-of driekamer appartement tussen de 58 en 120 m² tot een XL appartement van meer dan 125 m² woonoppervlakte.

Een studio met parkeerplaats koopt u vanaf € 191.500 V.O.N.

Kijk op www.woneninupstairs.nl voor alle project informatie, tevens kunt u zich daar inschrijven voor specifieke bouwnummers.

OP ZOEK NAAR EEN APPARTEMENT IN HET PALEISKWARTIER?

OP ZOEK NAAR EEN APPARTEMENT IN HET PALEISKWARTIER?

Interesse in een appartement op het Paleiskwartier,
klik hier voor ons huidige aanbod.

Voor aanvullende informatie en/of voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op 073-6124044 / info@paleiskwartier.nl.

Plek voor ontmoeting

Plek voor ontmoeting

Overal in het Paleiskwartier vindt u groene oases.
Mooie verrassende binnentuinen, de Hofvijver, een pleintje of een Engels hof. Passend bij de architectuur en omgeving. De details maken elke plek bijzonder, een klaterende fontein, een opvallend kunstwerk of een fraai hekwerk. Hier ontmoeten bewoners en kantoorwerkers elkaar.

NATUUR OM DE HOEK

NATUUR OM DE HOEK

Skaters, fietsers en wandelaars halen hun hart op rondom de Hofvijver, in het Westerpark, Het Bossche Broek of De Gement. Beide natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Heerlijk om de dag te beginnen of om na een drukke dag even tot jezelf te komen. Als bewoner van het Paleiskwartier bent u er immers zo!