WONEN

Wonen in het Paleiskwartier

Paleiskwartier, Den Bosch

Een stijlvol appartement, een penthouse, een modern maisonnette: Paleiskwartier heeft het allemaal. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met meer in Paleiskwartier woont, er is ruimte voor iedereen. Elk appartement heeft zijn eigen buitenruimte, meestal op de zonzijde. De ligging bepaalt het uitzicht: een groene binnentuin, de stad of de natuur. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en vaak ook een parkeerplaats.

PLEK VOOR ONTMOETING

La Cour (binnentuin)1

Overal in het Paleiskwartier vind je groene oases.
Mooie verrassende binnentuinen, een pleintje of een Engels hof. Passend bij de architectuur en omgeving. De details maken elke plek bijzonder, een klaterende fontein, een opvallend kunstwerk of een fraai hekwerk. Hier ontmoeten bewoners en kantoorwerkers elkaar.

upstairs start verkoop

UPstair_E_1_HD

UPSTAIRS, 63 uptown studio’s en appartementen in het Paleiskwartier

VERKOOP van UPSTAIRS, een markant, spannend en stoer gebouw direct aan de Paleisbrug is GESTART.

In UPSTAIRS kunt u upperclass wonen in één van de studio’s of appartementen. Het aanbod is zeer divers, van studio’s van 47 m²,  twee-of driekamer appartement tussen de 58 en 120 m² tot een XL appartement van meer dan 125 m² woonoppervlakte.

Een studio met parkeerplaats koopt u vanaf € 191.500 V.O.N.

Kijk op www.woneninupstairs.nl voor alle project informatie, tevens kunt u zich daar inschrijven voor specifieke bouwnummers.

Belvédère 100% VERKOCHT!

Belvedere nieuwsbrief

100% VERKOCHT! Belvédère: Stadswonen met uitzicht over de Gement? Dat kan!

Aan de rand van het Paleiskwartier, in het project Belvédère, worden 58 koopappartementen  en 1 stadswoning gerealiseerd met veel licht, ruime balkons, een tuin en/of een terras en schitterend uitzicht over de groene binnentuin, de Hofvijver of de Gement. De appartementen, 1 tot 3 slaapkamers variëren in woonoppervlakte van circa 50 tot circa 180 m² exclusief de ruime buitenruimte en berging in het souterrain.

Bekijk hier de project website.

OP ZOEK NAAR EEN appartement in het Paleiskwartier?

header

Interesse in een appartement op het Paleiskwartier,
klik hier voor ons huidige aanbod.

Voor aanvullende informatie en/of voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op 073-6124044 / info@paleiskwartier.nl.

Natuur om de hoek

ganzen

Skaters, fietsers en wandelaars halen hun hart op in Het Bossche Broek of De Gement. Beide natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Heerlijk om de dag te beginnen of om na een drukke dag even tot jezelf te komen. Als bewoner van het Paleiskwartier ben je er immers zo!