TERRAZZO

TERRAZZO

Aan de zuidrand van Paleiskwartier wordt sinds oktober 2020 gebouwd aan TERRAZZO. De ruim 170 appartementen hebben schitterend uitzicht over De Gement, de Hofvijver of de groene binnentuin.

In TERRAZZO vindt u voor ieder wat wils en inmiddels dan ook UITVERKOCHT. Van compacte appartementen en studio’s tot zeer grote appartementen met een dakterras.
De bouw is gestart, verwachte oplevering 2e helft 2022.

 

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie: www.woneninterrazzo.nl.

Plek voor ontmoeting

Plek voor ontmoeting

Overal in het Paleiskwartier vindt u groene oases.
Mooie verrassende binnentuinen, de Hofvijver, een pleintje of een Engels hof. Passend bij de architectuur en omgeving. De details maken elke plek bijzonder, een klaterende fontein, een opvallend kunstwerk of een fraai hekwerk. Hier ontmoeten bewoners en kantoorwerkers elkaar.

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

Paleiskwartier heeft het. Een stijlvol appartement, luxe penthouse, of comfortabele studio. Het Paleiskwartier staat voor modern wonen met een flinke vleug Bossche gezelligheid. Met opvallende, gedurfde architectuur en alle voorzieningen die het leven prettig maken in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen, dicht bij het historische stadscentrum en aan de rand van het groen. Nieuwsgierig naar het verrassende en veelzijdige woonaanbod in het Paleiskwartier? Schrijf u in voor de nieuwsbrief* of loop binnen op ons Infocentrum.
*Schrijf u in door een mail te sturen naar info@paleiskwartier.nl met uw zoekwensen (koop of huur, prijsklasse, aantal slaapkamers etc).

NATUUR OM DE HOEK

NATUUR OM DE HOEK

Skaters, fietsers en wandelaars halen hun hart op rondom de Hofvijver, in het Westerpark, Het Bossche Broek of De Gement. Beide natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Heerlijk om de dag te beginnen of om na een drukke dag even tot jezelf te komen. Als bewoner van het Paleiskwartier bent u er immers zo!

OP ZOEK NAAR EEN APPARTEMENT IN HET PALEISKWARTIER?

OP ZOEK NAAR EEN APPARTEMENT IN HET PALEISKWARTIER?

Interesse in een appartement op het Paleiskwartier,
klik hier voor ons huidige aanbod.

Voor aanvullende informatie en/of voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op 073-6124044 / info@paleiskwartier.nl.