PALAZZO

PALAZZO

Palazzo, de kroon op het Paleiskwartier!

PALAZZO is ontworpen als een paleis op een voetstuk geplaatst rondom een groene binnentuin. Het eigenwijze ontwerp, de warme kleuren, geveltextuur en speels verspringende balkons geven PALAZZO een eigen gezicht dat zich naadloos voegt in de architectuur van het Paleiskwartier. De variatie in de 135 koopappartement is groot, van compacte studio’s tot ruime lichte 2-,3- en 4-kamer appartementen.

 

Bekijk het actuele aanbod, alle informatie, beschikbaarheid, plattegronden, prijzen op www.woneninpalazzo.nl.

 

Beeld: Absent Matter

TERRAZZO

TERRAZZO

Aan de zuidrand van Paleiskwartier wordt sinds oktober 2020 gebouwd aan TERRAZZO. De ruim 170 appartementen hebben schitterend uitzicht over De Gement, de Hofvijver of de groene binnentuin.

In TERRAZZO vindt u voor ieder wat wils en inmiddels dan ook UITVERKOCHT. Van compacte appartementen en studio’s tot zeer grote appartementen met een dakterras.
Laatste appartementen begin maart 2023 opgeleverd.

Plek voor ontmoeting

Plek voor ontmoeting

Overal in het Paleiskwartier vindt u groene oases.
Mooie verrassende binnentuinen, de Hofvijver, een pleintje of een Engels hof. Passend bij de architectuur en omgeving. De details maken elke plek bijzonder, een klaterende fontein, een opvallend kunstwerk of een fraai hekwerk. Hier ontmoeten bewoners en kantoorwerkers elkaar.

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

WONEN IN HET PALEISKWARTIER

Paleiskwartier heeft het. Een stijlvol appartement, luxe penthouse, of comfortabele studio. Het Paleiskwartier staat voor modern wonen met een flinke vleug Bossche gezelligheid. Met opvallende, gedurfde architectuur en alle voorzieningen die het leven prettig maken in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen, dicht bij het historische stadscentrum en aan de rand van het groen.

NATUUR OM DE HOEK

NATUUR OM DE HOEK

Skaters, fietsers en wandelaars halen hun hart op rondom de Hofvijver, in het Westerpark, Het Bossche Broek of De Gement. Beide natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Heerlijk om de dag te beginnen of om na een drukke dag even tot jezelf te komen. Als bewoner van het Paleiskwartier bent u er immers zo!