PALAZZO

PALAZZO

Wonen/ commercieel

Het ontwerp van ons laatste plan genaamd PALAZZO is afgerond. Omsloten door de Jonkerstraat, Statenlaan, het Residentieplein en de Onderwijsboulevard ligt de locatie voor PALAZZO. Het ontwerp omvat een programma van circa 240 appartementen (waarvan 135 koopappartementen) op de verdiepingen, commerciële/horeca voorzieningen op de begane grond en een ondergrondse stallinggarage. Het ontwerp van PALAZZO past binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan Paleiskwartier.

Op 6 april heeft de omgeving kennis kunnen nemen van het plan Palazzo. Was u niet in de gelegenheid erbij te zijn, download dan hier het verslag.

De voorbereidingen voor start verkoop zijn in volle gang. Wij verwachten in het voorjaar 2022 te starten met de verkoop.

Begin april 2022 zijn omwonenden van Palazzo uitgenodigd om het Infocentrum Paleiskwartier te bezoeken om de maquette te bekijken en tevens met o.a. architect en supervisor van Paleiskwartier te spreken. Het verslag van deze avond, kunt u via deze link lezen: 220418-Eindverslag Omgevingsdialoog Palazzo

Verkoop van Palazzo is gestart. Op de projectwebsite is alle informatie beschikbaar: https://www.woneninpalazzo.nl

Beeld: Absent Matter