PALAZZO

PALAZZO

Wonen/ commercieel

Paleiskwartier is recent gestart met het ontwerp van ons laatste plan genaamd PALAZZO. Omsloten door de Jonkerstraat, Statenlaan, het Residentieplein en de Onderwijsboulevard ligt de locatie voor PALAZZO. Het huidige voorlopig ontwerp omvat een programma van circa 240 appartementen op de verdiepingen, commerciële/horeca voorzieningen op de begane grond en een parkeergarage in de kelder. Het ontwerp van PALAZZO past binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan Paleiskwartier.

Graag tonen wij u tijdens een online-bijeenkomst de stand van het voorlopig ontwerp van PALAZZO en zijn daarbij heel benieuwd wat u ervan vindt. Op donderdag 3 juni 2021 om 19.00 uur vindt deze online-bijeenkomst plaats. U kunt deelnemen aan deze avond via de button op de homepage.

Aan het woord komen:

– Shyam Khandekar, supervisor stedenbouw en openbare ruimte van het Paleiskwartier;

– Saartje van der Made, architect bij Benthem Crouwel Architects, ontwerper van PALAZZO;

– Nick de Boer, lid directie BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier.

U kunt hen via de chat vragen stellen en het is mogelijk uw mening te geven over het voorlopig ontwerp van het plan. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, hoort u tijdens de bijeenkomst.

Vanzelfsprekend kunt u daarnaast ook (corona-proof) een afspraak maken voor een bezoekje tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag aan het Infocentrum Paleiskwartier.

Adres: Hugo de Grootlaan 82, Telefoon: 073-6 124 044, E-mail: info@paleiskwartier.nl.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen, meld u dan nu aan.